CHOCOLATE COMPANY

Echt “koken met chocola”, dat doen onze chocolate designers. Stoere ambachtelijke chocolade met unieke recepten in een eindeloze variatie smaken. Onze Toussaint is "chef" van origine... dus daar komt het vandaan.

En geen uitgebreide smaak- of zoetstoffen... Allemaal ambachtelijk met echt goede produkten. Zo is fruit niet met een fruitsmaakje, maar met echt fruit of een lekkere fruitgelei in de bonbons bijvoorbeeld; en noten is met echte noten dankjewel. En als we echt niet buiten een additief kunnen, dan wel de kleinst mogelijke toevoeging!

Al meer dan 10 jaar sterk. In het keukentje in de eerste winkel in Aken, Duitsland, maakten we heerlijke warme chocomelk. Die maakten we zelf, want de lekkerste, die hadden we nog nergens gevonden. Zelf aan de slag dus. Eke dag. Altijd een andere smaak proberen. En de grote hotpots weer poetsen, aan het einde van iedere dag. ‘Dat moet toch anders kunnen’, dacht Toussaint. “Daar moet toch een eenpersoons-portie voor te bedenken zijn...”

En daar was ie: de Hotchocspoon. Een lekkere brok chocolade aan een lepel die je door de warme melk roert. Zalig! We waren de eerste en we zorgen ervoor dat onze spoon steeds de beste blijft!