Over ons

Onze kennis, uw rendement

We luisteren. We observeren. Scannen de (inter) nationale markt van verlichtingsproducten… 

Putten uit onze ervaring en opgedane kennis. Voor Lichtplanners de basis voor lichtconcepten die de commerciële verwachtingen van onze retail- en leisure klanten overtreffen. Nuchter, maar met een open blik naar nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Onze leveranciers zien wij als partners, met wie we kennis uitwisselen als basis voor productontwikkeling.

Onze energie halen we uit onze drive om met licht méér aandacht, méér aantrekkeningskracht voor uw producten en méér omzet te realiseren. Lichtplanners ziet zichzelf als verlengstuk van onze opdrachtgevers: we nemen zorgen uit handen middels onze turnkey aanpak. Van lichtplan tot nazorg en van productlevering tot budgetbewaking. Bent u net zo nieuwsgierig naar ons als wij naar u? In een open en vrijblijvend gesprek delen Huib Arends en Ruud Duisterhof hun kennis met u..

Expertise

Lichtplan

Met onze ruime kennis en ervaring vertalen we uw wensen in 2 dagen naar een customised lichtplan. Onze lichtplannen onderscheiden zich door onze eigen signatuur: het creëren van contrasten voor optimaal effect en rendement.

Productkennis

We werken nauw samen met een breed scala aan (inter) nationale producenten. We volgen en implementeren de laatste ontwikkelingen zoals LED technologie, design en reflectortechnieken die we op maat toepassen voor onze opdrachtgevers.

Inkoop

Dankzij grootschalige inkoop hanteert Lichtplanners scherpe prijzen, evenals snelle leveringstermijnen. We geloven in partnership om de scherpst mogelijke prijs/kwaliteit voor onze opdrachtgevers te realiseren.

Projectmanagement

Per project wijzen wij een dedicated projectmanager aan die het aanspreekpunt is voor onze opdrachtgevers en voor uitvoerende partijen. Want procesplanning in retail luistert nauw.

Service

Dienstverlening is voor ons onlosmakelijk verbonden met de levering van producten. Bij onvoorziene situaties reageren we snel en flexibel door met een constructieve oplossing te komen. We zijn trouw tot op het bot.

All-in projectprijs

Lichtplanners berekent geen losse tekenkosten, net zo min kosten voor projectbegeleiding, advies of oplevering. We hanteren een all-in prijs voor producten waar onze dienstverlening in opgesloten zit. Wel zo duidelijk (en voordelig).