Werkwijze

Lichtplan

Wanneer uw wensen bekend zijn, ontwerpen onze designers een optimaal lichtplan, toegepast op uw ruimte en producten. Hierbij houden wij altijd rekening met het door uw beoogde concept en uitstraling.

Oplevering

We werken nauw samen met architecten, projectmanagementbureaus en installateurs om exact binnen uw planning te leveren. Door onze voorraden en geoliede logistieke proces zijn wij zeer efficiënt en flexibel.

Productkeuze

Wij zoeken voor u de meest geschikte lichtoplossing, passend bij uw wensen en concept. Door onze ervaring en kennis van de markt, kopen wij tegen de beste prijs- kwaliteitsverhouding.

Uitlichten

Nadat de installateur de verlichting heeft aangesloten, komen wij vlak voor opening de verlichting handmatig stellen en richten. Hierdoor komen uw producten het beste tot hun recht. Dit ten behoeve van de meest optimale conversie en uitstraling.

Licht beïnvloedt de manier waarop mensen zich voelen, handelen en kopen.

Licht spreekt onze zintuigen aan. Licht beïnvloedt onze gemoedstoestand. Licht creëert duidelijkheid en sfeer.

Optimale verlichting verhoogt omzet!

Uit ervaring blijkt dat de juiste verlichting zorgt voor aantoonbaar hogere omzet. Verlichting geeft sfeer en uitstraling. Wanneer deze optimaal is wordt uw traffic verhoogd en de gemiddelde bezoektijd van uw klanten stijgt. Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

NEEM CONTACT OP BEL: +31 (0) 23 551 90 73