Lichtplanners

DutchEnglishSpanish
Slide
LICHTPLANNERS

Just a personal touch.

Slide
LICHTPLANNERS

Just a personal touch.

Slide
LICHTPLANNERS

Just a personal touch.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Lichtplanners
is
duurzaam.

 Lichtplanners heeft zichzelf tot doel gesteld om zich verbeteren op het gebied van milieu, maatschappij en organisatie. Onze investeringen om duurzaam te innoveren beginnen nu hun vruchten af te werpen. Het doel is om op langere termijn een consistent beleid op na te houden en onze bijdrage te vergroten aan een betere wereld.

Hergebruik
spots

Het is mogelijk om verouderde spots te voorzien van nieuwe LED modules. De Lumen/Watt verdeling zal een aanzienlijke besparing opleveren met een verbetering van het lichtbeeld.  Ook kunnen wij spots met conventionele lichtbron ombouwen naar LED. 

Doordat wij dit mogelijk maken krijgt het product een langere levensduur, is er aanzienlijk minder afval en een hogere energie-efficiëntie.

Verpakkingen

In de loop der jaren hebben wij het verpakkingsverbruik verminderd. Dit hebben wij gedaan door efficiënter te verpakken en te transporteren.

Daarnaast is gekozen voor duurzame materialen met minder uitstoot. Wij zorgen ervoor dat bestellingen in bulkverpakking worden geleverd. Zo kan ook het afvalbeheer worden geoptimaliseerd. 

High-efficiency
LED strips

Bespaar nu energie met efficiëntere LED strips. De kwalitatief hoogwaardige strips hebben een lager wattage maar zijn doorontwikkeld met dezelfde lumen output. De lichtkwaliteit blijft ook daar met een CRI van 95.

De progressie van wattages in de afgelopen 5 jaar is van 14,4W naar 9W en nu van 9W naar 6W. Door deze ontwikkelingen besparen de LED strips 37,5% in energieverbruik. 


Capaciteit benutten

Lichtplanners organiseert in samenwerking met onze leveranciers zoveel mogelijk volume zendingen door het combineren van bestellingen. Wij accepteren hierbij geen plastic in de verpakkingen en verlangen daarbij een efficiente aanlevering. 

 

Capaciteit Spanningsrail

Als voorbeeld leveren wij rails met een lengte van 1200 of 2400 mm die naadloos op een pallet passen. Dit zorgt voor meer efficiëntie en lagere distributiekosten. Deze aanpassingen wordt in samenspraak met onze leverancier Unipro uitgevoerd. 

Onze waardes.

Constante verbeteringen in voorgaande jaren en de toekomst.

Personeel

Het welzijn van het personeel staat vooraan. Wij maken het mogelijk dat iemand zich persoonlijk kan ontwikkelingen doormiddel van individuele trainingen.

Producten

Wij selecteren leveranciers waarbij continue gezocht wordt naar energie vriendelijke oplossingen van hoogste kwaliteit.

Transport

Het verbeteringen opslag, toe- en uitleveringen, toezicht op productieproces, keuze voor de duurzame dienstverleners.

Afvalvermindering

Afval verminderen op kantoor, het magazijn en zeker op locaties waar wij producten leveren. Nog compacter inpakken en geen plastic.

Duurzame schone lucht?

Om energie te besparen moeten alle winkels energieverbruik beperken, wanneer in de zomer de airconditioning aanstaat of in de winter de verwarming.  Maar hoe zorgt u voor schone lucht in een winkel? 

Bekijk onze luchtzuivering producten die we in onze verlichting verwerken via onderstaande link.